Näin lataat Sotatien kartan matkapuhelimeesi

Sotatien kartta ja kohdeopastukset löytyvät Nomadi -sovelluksesta, jonka voit ladata matkapuhelimeesi ennen matkalle lähtöä. Kartassa on myös ääniopastus. Sovellus toimii kaikilla mobiililaitteilla kun internetyhteys on olemassa.

• Lataa Nomadi -sovellus sovelluskaupastasi, hae #Ilomantsin sotatie.

Muutama tärkeä huomio kartan käytöstä:

Ongelmia ilmenee  reitin rajavyöhykettä myötäilevällä osuudella ja itäpisteellä, koska matkapuheliverkko toimii alueella huonosti tai sitten se ei toimi lainkaan.

Tämä voidaan kiertää Android -laitteilla niin, että reitti ladataan puhelimeen tai tabletille etukäteen nopean verkkoyhteyden piirissä. Ladattu kartta toimii offline -tilassa ja käyttää gps -paikannusta.

Ominaisuus ei ole käytössä Applen -laitteilla.

Toimi näin Android -laitteilla kun olet ensin ladannut sovelluskaupasta Nomadi -sovelluksen ja hakenut Ilomantsin Sotatien:
    • Klikkaa reitin i-painiketta, josta pääset reitti-infoon.
    • Klikkaa ’lataa’ painiketta ja odota, että reitti tallentuu laitteelle.
    • Klikkaa ’avaa’ painiketta ja pääset reitille.

Hyvää ja mielenkiintoista matkaa!

Ilomantsin Matkailuyhdistys

Matkailuneuvonta
+ 358 50 337 7379
info@visitilomantsi.fi

Palovaaran muistomerkkialue Ilomantsi - Hattuvaara tien varrella.